Tag : chocolate fountain

5 posts

Hai. Akhirnya dapat juga saya update Candy Buffet Dora Ballerina di Merlimau, Melaka ni. Ada banyak gambar untuk dipilih sebenarnya, itu yang ambil masa juga. Ini tema kesukaan saya juga kerana anak perempuan saya sukakannya. Anak suka, mak pun suka hehe. Candy Buffet Dora Ballerina ini menggunakan warna pilihan merah jambu dan hijau. Pelanggan bebas …
Hai. Lama juga saya tak update kan. Saya suka kongsi tip cuma masa agak terhad sekarang. Anak-anak sekolah dan juga macam-macam kerja lain lagi. Ok cara mudah buat alas meja scallop @ beralun “Candy Buffet” ini saya share sekarang ya. Ok, anda perlu dua lapisan kain. Buat satu lapisan di bahagian bawah. Boleh gunakan apa …
hi. jumpa lagi di tips penggunaan chocolate fountain. setelah membeli 6 chocolate fountain, saya ada secebis pengalaman yang boleh dijadikan tips kepada anda yang akan membeli dan menggunakan chocolate fountain. 1. Jangan beli chocolate fountain dari orang persendirian atau pembekal bahan bakeri. ini kerana mereka tidak dapat membaikinya, apatah lagi membantu anda di saat mesin …
Hi. Kali ini saya update Candy Buffet Cinderella Theme di Seremban, Negeri Sembilan pada 31/3/2014. Untuk tema ini, saya menyediakan Candy Buffet, Chocolate Fountain, Goodie Bags, Mineral Water & Chocolate Bar (personalised label), Fondant Cake, Cake pops dan banyak lagi.. Enjoy the pics for Candy Buffet Cinderella Theme di Seremban ini.. Candy Buffet Cinderella Theme …
“Bagaimana memulakan perniagaan candy buffet dan chocolate fountain, secara separuh masa, dari rumah?” Selama beberapa tahun mengendalikan servis candy buffet, persoalan yang sering ditanyakan kepada saya adalah: di mana boleh mendapatkan chocolate fountain? di mana boleh mendapatkan balang/jar seperti yang digunakan untuk candy buffet saya? di mana boleh mendapatkan cokelat yang mengalir laju, sedap dan …
PAGE TOP