Tag : candy buffet

9 posts

Hai. Semakin lama, semakin sukar pula nak pilih gambar untuk blog ini. Candy Buffet Love atau romantic theme ini ditempah oleh Atika untuk hari pertunangannya. Such a sweet girl, baik aje. Dia cuma kata, “Kakak, I trust you, boleh buat cantik-cantik untuk Ika tak?”. Of course darling 😉 . Saya sayang semua gambar sebab saya …
Hai. Akhirnya dapat juga saya update Candy Buffet Dora Ballerina di Merlimau, Melaka ni. Ada banyak gambar untuk dipilih sebenarnya, itu yang ambil masa juga. Ini tema kesukaan saya juga kerana anak perempuan saya sukakannya. Anak suka, mak pun suka hehe. Candy Buffet Dora Ballerina ini menggunakan warna pilihan merah jambu dan hijau. Pelanggan bebas …
Hai. Kali ni tip pendek sahaja Bagaimana print chocolate bar wrapper? Kadang-kadang kita lihat macam comel aje kan party ada chocolate bar yang personalised. Ia macam effortless comel, letak aje dah cute sangat. Ok berikut adalah langkah-langkah dia. 1. Sediakan design anda Tak pandai design? Jangan risau. Saya biasa menempah dari designer. Beli chocolate yang …
Hai. Hari ni ada seorang comel sangat minta saya update blog. Katanya saya dah lama tak update. Sorry sangat. Saya ada komitmen lain juga jadi perlu bahagikan masa. Ada juga yang lain hubungi saya kata ada baca blog saya. Terima kasih datang ke blog saya ya. Candy Buffet Mickey Mouse ni saya sediakan pada hari …
Hai. Lama juga saya tak update kan. Saya suka kongsi tip cuma masa agak terhad sekarang. Anak-anak sekolah dan juga macam-macam kerja lain lagi. Ok cara mudah buat alas meja scallop @ beralun “Candy Buffet” ini saya share sekarang ya. Ok, anda perlu dua lapisan kain. Buat satu lapisan di bahagian bawah. Boleh gunakan apa …
Hi. Kali ini saya update Candy Buffet Cinderella Theme di Seremban, Negeri Sembilan pada 31/3/2014. Untuk tema ini, saya menyediakan Candy Buffet, Chocolate Fountain, Goodie Bags, Mineral Water & Chocolate Bar (personalised label), Fondant Cake, Cake pops dan banyak lagi.. Enjoy the pics for Candy Buffet Cinderella Theme di Seremban ini.. Candy Buffet Cinderella Theme …
assalam. jumpa lagi di posting chocolates for candy buffet.     Kalau diikutkan, nama pun Candy Buffet kan, tapi tidak semestinya semuanya Candy sahaja. Anda boleh menambah pelbagai variety chocolates untuk candy buffet anda. Ada juga yang buat Chocolate Buffet terus, maknanya memang tidak ada candy langsung, semuanya chocolates sahaja. best jugak kan . sebenarnya, …
hi.. ok kali ni tip ringkas untuk diy candy buffet ideas. menyediakan candy buffet sebenarnya tidak memerlukan kos yang tinggi, jika anda menjadi kreatif dengan barang-barang yang anda miliki. memilih candy buffet provider seperti saya (ehem! ) memang lebih memudahkan kerana saya akan melakukan semua perancangan a-z candy buffet anda, malah saya mempunyai tambahan servis …
“Bagaimana memulakan perniagaan candy buffet dan chocolate fountain, secara separuh masa, dari rumah?” Selama beberapa tahun mengendalikan servis candy buffet, persoalan yang sering ditanyakan kepada saya adalah: di mana boleh mendapatkan chocolate fountain? di mana boleh mendapatkan balang/jar seperti yang digunakan untuk candy buffet saya? di mana boleh mendapatkan cokelat yang mengalir laju, sedap dan …
PAGE TOP