Hi. Kali ini saya kongsikan idea mudah untuk DIY Candy Buffet : Dessert Stand.   Dessert seperti cake/cupcake adalah item penting untuk Candy Buffet anda. Ianya cantik, menarik dan menjadi penyeri utama dalam hiasan Candy Buffet itu sendiri. Untuk menghidangkan cake atau cupcake misalnya, alatan dipanggil Dessert Stand/Cake Stand/Cupcake Stand digunakan untuk meninggikan kedudukan dessert …
hi.. jumpa lagi untuk tips kali ini┬áBirthday Cake For Kids.. ok semua mesti cair kan lihat kek fondant yang comel omnomnom sangat macam ni kan.. macam sangat detail dan perfect macam tu. harga kek fondant seperti ini bermula dengan harga rm250 dan ke atas, bergantung kepada isi kek, details yang dimahukan, berat, tingkat kek dan …
hi semua. kali ni saya berkongsi tips Easy Chocolate Dessert dengan anda. Hampir semua orang pasti sukakan Cokelat kan! Saya sendiri kalau rasa lost atau down sgt, akan beli cokelat dan makan, dan serta-merta akan rasa lebih tenang hehe.. Mungkin sebab tu saya terjebak dengan biz chocolate fountain, sebab saya dan family memang sangat sukakan …
hi.. ok kali ni tip ringkas untuk diy candy buffet ideas. menyediakan candy buffet sebenarnya tidak memerlukan kos yang tinggi, jika anda menjadi kreatif dengan barang-barang yang anda miliki. memilih candy buffet provider seperti saya (ehem! ) memang lebih memudahkan kerana saya akan melakukan semua perancangan a-z candy buffet anda, malah saya mempunyai tambahan servis …
“Bagaimana memulakan perniagaan candy buffet dan chocolate fountain, secara separuh masa, dari rumah?” Selama beberapa tahun mengendalikan servis candy buffet, persoalan yang sering ditanyakan kepada saya adalah: di mana boleh mendapatkan chocolate fountain? di mana boleh mendapatkan balang/jar seperti yang digunakan untuk candy buffet saya? di mana boleh mendapatkan cokelat yang mengalir laju, sedap dan …
Kali ini saya akan berkongsi ┬áCandy Buffet Ideas for Princess Party untuk anda yang mengikuti blog saya ini. Bagi Candy Buffet bertema Princess, yang merupakan tema favorite di seluruh dunia, watak Princess ini adalah dipilih dari karakter kartun Disney seperti Cinderella, Snow White, Mermaid dan yang terbaru seperti Sofea the First, Frozen dan sebagainya. Dari …
PAGE TOP