Hi, nak sewa set candy buffet di melaka, muar dan tampin? Nak DIY sendiri candy buffet anda dengan kos yang LEBIH MURAH dan MUDAH? Anda kini boleh menyewa set profesional candy buffet kami untuk digunakan di majlis anda. Peralatan adalah terdiri daripada cakestand, cupcake stand, balang kaca jernih pelbagai saiz, piring dan dulang SEWA SET …
hi. jumpa lagi di tips penggunaan chocolate fountain. setelah membeli 6 chocolate fountain, saya ada secebis pengalaman yang boleh dijadikan tips kepada anda yang akan membeli dan menggunakan chocolate fountain. 1. Jangan beli chocolate fountain dari orang persendirian atau pembekal bahan bakeri. ini kerana mereka tidak dapat membaikinya, apatah lagi membantu anda di saat mesin …
hi. tip kali ini adalah cara mudah deko candy jar. bahan-bahan yang diperlukan adalah gunting, gam UHU, riben dan stiker sahaja. stiker-stiker ini boleh didapati dengan mudah di kedai-kedai buku popular dan pasaraya (boleh cuba cari di bahagian kraf atau DIY). malahan untuk tema kartun Disney seperti Frozen, Mickey Mouse dll. anda boleh dapatkan stiker …
hi. jumpa lagi di quick entry paper bag polkadot murah. kepada yang mengikuti blog dan facebook page saya, anda pasti perasan bahawa saya agak selektif dalam memilih dekorasi ataupun item-item untuk candy buffet dan party. untuk barangan dekorasi, biasanya saya memilih item yang tidak terlalu mahal kerana tidak semestinya barangan yang mahal akan memberikan impak …
hi.. kali ini berkongsi tip party supplies in melaka. saya bermula dalam biz ini dengan menyediakan sendiri majlis harijadi anak-anak saya. saya faham adakalanya ibu bapa ingin meraikan secara peribadi dengan ahli keluarga sahaja, tetapi masih ingin menyelitkan elemen comel dalam persediaan anda. Iya siapa yang tak teruja melihat party yang comel kan? bukan anak …
hi, as promised saya share tips word block for candy buffet. recently saya jumpa di photobooth customer. sgt comel. sebenarnya kita boleh dekorasi rumah pun dengan word block ni. suke.. suke.. ok berita baik adalah anda boleh membeli secara online word block for candy buffet ini di pautan di bawah (klik link): word block for …
candy buffet vintage garden di permaisuri hotel, melaka ini adalah antara favourite saya. ia adalah staff appreciation dinner oleh shell station, air keroh, melaka. amy the manager adalah sangat baik, cool, professional kerana percaya saya like 300%.. sangat2 mudah berurusan dgn beliau. walaupun tempahan diterima seminggu sebelum, tapi saya tetap memberikan yang terbaik kerana sifat …
Hi. Kali ini saya update Candy Buffet Cinderella Theme di Seremban, Negeri Sembilan pada 31/3/2014. Untuk tema ini, saya menyediakan Candy Buffet, Chocolate Fountain, Goodie Bags, Mineral Water & Chocolate Bar (personalised label), Fondant Cake, Cake pops dan banyak lagi.. Enjoy the pics for Candy Buffet Cinderella Theme di Seremban ini.. Candy Buffet Cinderella Theme …
Hi, jumpa lagi kita di Candy Buffet One Direction Theme yang saya sediakan di Kolam Renang MBMB di Bandar Hilir, Melaka pada 3/3/2014. Sebenarnya, sejak akhir-akhir ini saya selalu sediakan Candy Buffet untuk remaja. Seronok juga sebab biasanya remaja adalah fun dan tahu apa yang dia mahukan. Apa yang istimewanya tentang Candy Buffet ini adalah: …
assalam. jumpa lagi di posting chocolates for candy buffet.     Kalau diikutkan, nama pun Candy Buffet kan, tapi tidak semestinya semuanya Candy sahaja. Anda boleh menambah pelbagai variety chocolates untuk candy buffet anda. Ada juga yang buat Chocolate Buffet terus, maknanya memang tidak ada candy langsung, semuanya chocolates sahaja. best jugak kan . sebenarnya, …
PAGE TOP