Hai. Update Candy Buffet Upin Ipin kali ini. Jom lihat gambar . Candy Buffet Upin Ipin…. Terima kasih Shikin sekeluarga. Ini kali pertama saya sediakan Candy Buffet Upin Ipin. Best !
* pre set up untuk candy buffet Princess Sofia Salah satu cara merancang Candy Buffet dengan baik adalah dengan melakukan pre set-up awal. Setelah semua alatan lengkap, anda boleh mula susun atur di atas meja, di ruangan yang anda inginkan. Pilih ruangan yang mempunyai cahaya semulajadi matahari kerana ia lebih cantik. Tapi jangan terlalu terik …
Hai. Tip cepat Candy Buffet Vintage untuk anda. Biasanya kita melihat alatan atau hiasan candy buffet diletak lebih tinggi di bahagian belakang meja, kan. Ia sebenarnya menjadikan susunan lebih teratur dan memberi elemen wow apabila tetamu sampai dan boleh melihat hiasan yang disusun dengan indah mengikut ketinggian. Walaupun di belakang, alatan atau dekorasi masih boleh …
Hai. Saya kongsikan Surprise Candy Buffet di Air Molek, Melaka. Buffet untuk 30 orang ini adalah kejutan harijadi untuk suami sis Maryam. Jom kita lihat gambar ya 😉 . Surprise Candy Buffet di Air Molek, Melaka. Jumpa lagi di entri Candy Buffet yang lain. Bye!
Hai. Lama betul saya tak menulis tentang candy buffet di sini. Terlalu sibuk dengan satu aktiviti lain. Tapi kali ini saya sudah kembali 😉 . Saya kongsikan Vintage Candy Buffet di Jasin, Melaka. Ia diadakan untuk perkahwinan di IKM Jasin, Melaka. Tema pink Candy Buffet ala flower garden. Jom kita lihat gambar . Vintage Candy …
salam sejahtera. update kali ini adalah untuk candy buffet akikah di cheng, melaka. candy buffet tema biru turquoise dan pink ini ditempah oleh maslifah sempena akikah puteri kesayangannya adelina sufiya. maslifah adalah one of client yang sangat baik, peramah dan understanding. saya gembira dapat berkenalan dengan mas. sebenarnya blog saya sebelum ni ada masalah untuk …
hi. jumpa kali ini di chocolate fountain buffet di proton peringgit, melaka. buffet ini ditempah oleh cik sofia dari proton peringgit, melaka sempena pelancaran modul terbaru proton iaitu IRIZ. bertemakan warna hijau dan biru, kami diminta menyediakan chocolate buffet untuk 200 orang tetamu pelancaran. selain itu, pihak proton turut menambah hidangan dessert yang lain. sebelum …
hi jumpa lagi di candy buffet elmo di air keroh melaka.. buffet ini ditempah oleh hazwana untuk harijadi puteranya yang pertama! jom lihat gambar candy buffet elmo di air keroh melaka ini candy buffet elmo di air keroh melaka .. tq again hazwana. ini kali ketiga saya prepare elmo party, my favorite character ok untuk …
hi, kali ini candy buffet pastel theme di cheng, melaka. candy buffet ini ditempah oleh Nadiah untuk weddingnya. agak lama juga baru sempat nak update. sorry Nadiah. Nadiah adalah sweet girl yg suka pastel color (macam saya) dan dia juga adalah sgt baik dan friendly. terima kasih kpd Nadiah + Fahmi yang sudi menempah dengan …
hi, nak sewa set chocolate fountain di melaka? sewa set chocolate fountain di melaka.. harga : RM100 (1 mesin, 2 kg cokelat, 1 thermo flask) deposit : RM100 cokelat : diperakui halal oleh JAKIM, SANGAT SEDAP dan MUDAH digunakan cara tempahan : sms 0129061272, taip CF dan tarikh majlis anda. saya akan maklumkan sekiranya tarikh …
PAGE TOP