Category : Tips Candy Buffet

23 posts

Hai. Semakin lama, semakin sukar pula nak pilih gambar untuk blog ini. Candy Buffet Love atau romantic theme ini ditempah oleh Atika untuk hari pertunangannya. Such a sweet girl, baik aje. Dia cuma kata, “Kakak, I trust you, boleh buat cantik-cantik untuk Ika tak?”. Of course darling 😉 . Saya sayang semua gambar sebab saya …
Hai. Akhirnya dapat juga saya update Candy Buffet Dora Ballerina di Merlimau, Melaka ni. Ada banyak gambar untuk dipilih sebenarnya, itu yang ambil masa juga. Ini tema kesukaan saya juga kerana anak perempuan saya sukakannya. Anak suka, mak pun suka hehe. Candy Buffet Dora Ballerina ini menggunakan warna pilihan merah jambu dan hijau. Pelanggan bebas …
Hai. Kali ni tip pendek sahaja Bagaimana print chocolate bar wrapper? Kadang-kadang kita lihat macam comel aje kan party ada chocolate bar yang personalised. Ia macam effortless comel, letak aje dah cute sangat. Ok berikut adalah langkah-langkah dia. 1. Sediakan design anda Tak pandai design? Jangan risau. Saya biasa menempah dari designer. Beli chocolate yang …
Hai. Hari ni ada seorang comel sangat minta saya update blog. Katanya saya dah lama tak update. Sorry sangat. Saya ada komitmen lain juga jadi perlu bahagikan masa. Ada juga yang lain hubungi saya kata ada baca blog saya. Terima kasih datang ke blog saya ya. Candy Buffet Mickey Mouse ni saya sediakan pada hari …
Hai. Lama juga saya tak update kan. Saya suka kongsi tip cuma masa agak terhad sekarang. Anak-anak sekolah dan juga macam-macam kerja lain lagi. Ok cara mudah buat alas meja scallop @ beralun “Candy Buffet” ini saya share sekarang ya. Ok, anda perlu dua lapisan kain. Buat satu lapisan di bahagian bawah. Boleh gunakan apa …
* pre set up untuk candy buffet Princess Sofia Salah satu cara merancang Candy Buffet dengan baik adalah dengan melakukan pre set-up awal. Setelah semua alatan lengkap, anda boleh mula susun atur di atas meja, di ruangan yang anda inginkan. Pilih ruangan yang mempunyai cahaya semulajadi matahari kerana ia lebih cantik. Tapi jangan terlalu terik …
Hai. Tip cepat Candy Buffet Vintage untuk anda. Biasanya kita melihat alatan atau hiasan candy buffet diletak lebih tinggi di bahagian belakang meja, kan. Ia sebenarnya menjadikan susunan lebih teratur dan memberi elemen wow apabila tetamu sampai dan boleh melihat hiasan yang disusun dengan indah mengikut ketinggian. Walaupun di belakang, alatan atau dekorasi masih boleh …
Hai. Saya kongsikan Surprise Candy Buffet di Air Molek, Melaka. Buffet untuk 30 orang ini adalah kejutan harijadi untuk suami sis Maryam. Jom kita lihat gambar ya 😉 . Surprise Candy Buffet di Air Molek, Melaka. Jumpa lagi di entri Candy Buffet yang lain. Bye!
hi jumpa lagi di candy buffet elmo di air keroh melaka.. buffet ini ditempah oleh hazwana untuk harijadi puteranya yang pertama! jom lihat gambar candy buffet elmo di air keroh melaka ini candy buffet elmo di air keroh melaka .. tq again hazwana. ini kali ketiga saya prepare elmo party, my favorite character ok untuk …
hi, kali ini candy buffet pastel theme di cheng, melaka. candy buffet ini ditempah oleh Nadiah untuk weddingnya. agak lama juga baru sempat nak update. sorry Nadiah. Nadiah adalah sweet girl yg suka pastel color (macam saya) dan dia juga adalah sgt baik dan friendly. terima kasih kpd Nadiah + Fahmi yang sudi menempah dengan …
PAGE TOP