Category : Dessert Buffet

3 posts

Hai. Semakin lama, semakin sukar pula nak pilih gambar untuk blog ini. Candy Buffet Love atau romantic theme ini ditempah oleh Atika untuk hari pertunangannya. Such a sweet girl, baik aje. Dia cuma kata, “Kakak, I trust you, boleh buat cantik-cantik untuk Ika tak?”. Of course darling 😉 . Saya sayang semua gambar sebab saya …
Hai. Kali ni tip pendek sahaja Bagaimana print chocolate bar wrapper? Kadang-kadang kita lihat macam comel aje kan party ada chocolate bar yang personalised. Ia macam effortless comel, letak aje dah cute sangat. Ok berikut adalah langkah-langkah dia. 1. Sediakan design anda Tak pandai design? Jangan risau. Saya biasa menempah dari designer. Beli chocolate yang …
Hai. It took me almost one month to update this entry. Terlalu sibuk, maafkan saya. Dessert Buffet Fine Academy ini disediakan di Putrajaya oleh I Like Sugar by Saidah Razak dan Thepartykru. Terima kasih kepada Fine Academy yang sentiasa profesional dalam setiap urusannya dan membawa imej korporat yang berdaya-saing. Kami amat berbesar hati dapat menyediakan …
PAGE TOP