Hai. Semakin lama, semakin sukar pula nak pilih gambar untuk blog ini. Candy Buffet Love atau romantic theme ini ditempah oleh Atika untuk hari pertunangannya. Such a sweet girl, baik aje. Dia cuma kata, “Kakak, I trust you, boleh buat cantik-cantik untuk Ika tak?”. Of course darling 😉 . Saya sayang semua gambar sebab saya buat dengan kasih-sayang tau hehe.

Jom lihat gambar-gambar pre set up dan juga real set up.

candy buffet love

mini choc bar candy buffet love theme

Candy buffet love

Warna tema candy buffet merah jambu dan ungu

candy buffet love

banner backdrop candy buffet lovebirds

candy buffet love theme untuk atika

candy buffet love theme untuk Atika

candy buffet love

real set up candy buffet

candy buffet love

candy buffet dengan fruitarts, cupcakes, candies

candy buffet love

homemade cupcakes

Untuk rancang Candy Buffet Love atau romantic theme, anda kena fikir yang manis-manis dan sweet sweet aje :) . Orang yang menempah ni pun comel juga.

candy buffet love

candy buffet love

cheesetarts

candy buffet love

gummies, lollypops, mini choc

candy buffet love

Selamat bertunang Atika dan Hazim

candy buffet love

Our love is sweet, enjoy these treats

candy buffet love

Candy buffet love

Testimoni dari Atika

Terima kasih kepada Ika dan keluarga yang baik hati. Bukan sahaja dapat goodie bags banyak, kami dijemput makan sedap-sedap juga. Kakak doakan Ika dan Hazim berbahagia ke jinjang pelamin. Sebenarnya, ThePartyKru ada terima berita gembira juga bulan ini, tapi bulan depan baru dapat kongsi dengan kamu semua. It has been a wonderful 3 years with ThePartykru, terima kasih yang ikuti blog ini dari blogspot lagi. ThePartyKru sentiasa berikan saya rezeki yang tidak diduga termasuk kasih-sayang kawan-kawan, adik-adik, kakak-kakak dan semuanya. Saya bermula dari minat yang sangat mendalam. Jika saya boleh, anda pun boleh. Menyediakan candy buffet untuk orang yang kita sayangi sangat menggembirakan dan mendapat pahala juga (sebab ia makanan kan). Dari meja, ia pergi ke mata, dan turun ke hati.

Jika ingin sediakan candy buffet yang comel dan nampak pro, KLIK SINI

Tqvm Atika tempah Candy Buffet Love ni. Bye.